Femei care ne inspiră

🏆În urma concursului nostru cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, am cunoscut mai multe Femei care ne inspiră. Câștigătoarea cărții „12 Reguli de viață – un antidot la haosul din jurul nostru”, scrisă de Jordan B. Peterson, este Andreea Dumitrescu din București, recomandată de Raluca. Felicitări și urmează ca zilele acestea să fii contactată de către curier pentru a intra în posesia cadoului din partea Ralucăi, a noastră și a donatorului*!
*Cartea a fost donată de către un susținător al organizației noastre, căruia îi mulțumim foarte mult că ne este alături în călătoria noastră plină de speranță și de dorință de a face bine.

🤩Cu ocazia acestei zile, am aflat și de alte Femei care ne inspiră și care credem că ar putea fi o sursă de inspirație și pentru voi, așa că vă lăsăm cu drag descrierea unora dintre ele, care au acceptat invitația noastră de a publica dedicațiile primite. Toate sunt adevăratele modele ce merită a fi cunoscute și apreciate!

🙏Mulțumim pentru recomandări, vă urăm lectură plăcută (în comentarii găsiți descrierea completă) și o primăvară mi-nu-na-tă, așa ca voi!

There is still #hope4humanity, as long as we empower each other🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *