Caritate prin Arte

⭐Campania „Caritate prin Arte” a reprezentat o serie de evenimente organizate de Hope 4 Humanity și UpSet Collective cu scop dublu: promovarea artei și a artiștilor locali precum și ajutarea în prag de sărbătoare a unor familii nevoiașe din județul Suceava. Partea artistică a fost realizată cu ajutorul 🖌Colegiului de Artă „Ciprian Porumescu” Suceava; elevi ai colegiului au pregătit atât obiecte decorative de Crăciun care au fost obiectul unei licitații caritabile, cât și tablouri pentru o expoziție caritabilă ce a avut loc în incinta Iulius Mall Suceava, în fața librăriei Cărturești. În această librărie a fost amplasată una din urnele de colectare de donații. De asemenea, în incinta aceleiași librării a fost filmat un scurt concert, respectate fiind normele de siguranță, concertul fiind ulterior transmis pe pagina evenimentului de pe Facebook.

💸Banii strânși din licitație și din donațiile primite în cutiile amplasate în librăria Cărturești și Rainbow Pub, în sumă totală de 1796 de lei. 500 de lei din această sumă s-au dus către Centrul PAS cu PAS, iar banii rămași au fost utilizați pentru a cumpăra alimente și produse de igienă pentru 9 familii, în total 58 de suflete, din județul Suceava. De asemenea, numărul mare de cutii și saci cu haine, jucării și alte obiecte donate în Rainbow Pub au ajuns tot la aceste familii. Poveștile de viață sunt diferite de la o casă la alta, punctul care îi leaga pe toți, din păcate, fiind lipsurile materiale. Mame rămase singure cu copii, părinți aflați în neputința de a asigura căldură copiilor sau o masă caldă pe masa de Crăciun, precum și multe alte situații dificile care au necesitat o mână de ajutor.

🙏Atât aceste familii, cât și organizatorii le sunt recunoscători tuturor donatorilor și susținătorilor acestui proiect. Acest eveniment a fost organizat de UpSet Collective și Asociația Hope 4 Humanity. Cea din urmă este un ONG ce vine în sprijinul comunității, susținând voluntariatul (în special în rândul tinerilor), și implicându-se în diverse sectoare, prin organizarea de acțiuni filantropice, educative, culturale și de implicare civică. UpSet Collective este o comunitate de artiști și antreprenori care își propun să creeze și să susțină mișcări de artă și concepte durabile.

💪La această echipă, se adaugă și partenerii, fără de care această campanie nu și-ar fi atins obiectivele: Rainbow Pub, Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu” Suceava prin doamna prof. Raluca Schipor, Iulius Mall Suceava și Librăria Cărturești.

🥰Mulțumim din suflet tuturor! There is still #hope4humanity!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *